Kosi jastuk za bebe Sleepy

  • Šifra : BJ-019
1.490,00 RSD Ušteda : 91,00 RSD Cena : 1.399,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

Sleepy jastuk je specijano dizajnirani jastuk koji obezbeđuje blago uzdinut položaj glave koji sprečava učestalo bljuckanje ili povraćanje nakon obroka.

Kod malih beba zbog još nedovoljno razvijene anatomije respitarornog sistema često dolazi do nakupljanja sekreta i nosa i pljuvačke koje one nisu u stanju same da izbace. Zbog toga dolazi do zapušenja nosa koje otežava spavanje i dojenje ali i nastanak mnogobrojnih respiratornih komplikacija. Čišćenje nosića često nije dovoljno rešenje jer kada se beba vrati u ležeći položaj ponovo dolazi do nakupljanja sekreta. U rešavanju ili ublažavanju ovih tegoba pomaže specijalni jastuk za bebe Sleepy. Zahvaljujući svom klinastom obliku bebinu glavu drži u blago uzdignutom položaju koji omogućava nesmetan protok sekreta. Takođe sprečava i učestalo bljuckanje.

Dimenzije: 60x36x9cm.

Skidajuća antibakterijska navlaka.

Navlaka se skida i može se prati u mašini na 60 stepeni.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!
Proizvođač/Zemlja porekla : SZTR Dušek Plus, Beograd, R. Srbija

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti putem mejla prodaja@bebibebino.rs