Tricikl QPlay Rito Plus 3u1 Red

  • Šifra : QP381R
Cena : 17.690,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

Savremeni život nas uči da smo praktični, a roditelji se moraju prilagoditi zahtevima gradskog života. Rito multifunkcionalni tricikl može se koristiti od 10 meseci do 36 meseci. Specijalni dizajn nudi mališanima sigurnu i udobnu šetnju, a kompaktni sklopivi sistem pretvara ga u idealan tricikl.

Udobnost bebe osigurava mekano sedište sa naslonom, koje se može podešavati kako bi mališanu bilo udobnije tokom spavanja. Sigurnost bebe pružaju sigurnosni pojasevi u 5 tačke i obruč, koji ne dozvoljavaju da beba padne s tricikla tokom vožnje. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine. Njegova zadnja strana je opremljena mrežom, kako bi se omogućilo strujanje vazduha i nadzor nad bebom.

Možete poneti bebine omiljene igračke i ostaviti ih u korpu za kupovinu koja se nalazi na okviru. Prednji točak je opremljen sistemom „free-wheel“ koji se aktivira pritiskom na dugme. Sistem „free-wheel“ omogućava zaključavanje točka, kada je beba premala da bi sama vozila. Rito je sklopiv i može se lako skladištiti u prtljažniku automobila ili u kući.

    Za uzrast od 10-36 meseci
    Prilagodljiva teleskopska ručka za guranje
    Priručna torbica
    Ranac
    Duboka prilagodljiva tenda
    Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka kopčanja
    Udobno sedište sa podupiračem za leđa koje se podešava
    Korpa za skladištenje na zadnjoj strani
    OFF/ON dugme za blokiranje prednjeg točka
    Ne klizajuće pedale
    Podupirač za noge dok Vi upravljate triciklom
    Dimenzije: Sklopljen: 85x38cm, Rasklopljen: 98x56x49 cm
    Težina: 10 kg

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!
Proizvođač/Zemlja porekla : Hong Kong H.R. Toys co. ltd/Kina Uvoznik: Venco doo, Novi Sad

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti putem mejla prodaja@bebibebino.rs