Bebi krevetac Srce sa fiokom, beli

  • Šifra : Z-31
Cena : 34.990,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

Drveni krevetac za bebe Srce bele boje, izrađen je od kvalitetnog masiva (kuvana bukva) u kombinaciji sa MDF pločom. Površine su prelakirane bojom otpornom na mehanička oštećenja koja ne škodi bebinom zdravlju. Krevetac je napravljen u standardnoj veličini i u njega staje dušek veličine 120 x 60 cm (dušek nije uključen u ponudu).

    Krevetac dolazi sa praktičnom fijokom za odlaganje posteljine. Visina dušeka se može podesiti u 3 nivoa, a prednja stranica kreveca se može spustiti.
    Dimenzije kreveta: d1245 x v1100 x š680 mm
    Krevetac Srce ofarban je poliuretanskom bojom na vodenoj bazi, koja je neškodljiva po zdravlje deteta
    Prednja rešetka krevetića se spušta i ima  mogućnost da se potpuno ukloni, a da se ne naruši stabilnost krevetića. Krevetić bez prednje rešetke možete koristiti za odraslo dete. Imaćete prelepu sofu na kojoj može dete da se igra, ali i da spava na njoj.
    Pod krevetića ima tri nivoa visine. Prvi viši za malu bebu, gde je visina dušeka takva da lako spuštate i podižete bebu iz krevetića. Drugi niži nivo, koji obezbeđuje onu dubinu koja odgovara zahtevima za bezbednost deteta, koje samostalno stoji u krevecu

NAPOMENA: 

Krevetac se izrađuje u serijskoj proizvodnji pa je i rok dostave od 7 do 21 dan.

Krevet se isporučuje bez dušeka.

Dušek možete da naručite ovde.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!
Proizvođač/Zemlja porekla : Bebi nameštaj Delfin, Subotica, R. Srbija

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti putem mejla prodaja@bebibebino.rs