Novo
Novo
Novo

Krevetac za bebe Meda

  • Šifra : K3/1 042 MEDA
33.990,00 RSD Ušteda : 1.990,00 RSD Cena : 32.000,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

Krevetac za bebe 3 u 1 Meda je više od običnog kreveca za bebu.

Krevetac je prvo, kolevka za vaše novorođenče, kao i pult za presvlačenje, komoda za bebine stvari, kasnije krevetac je za malo dete i na kraju, krevet za odraslo dete.

Na početku krevetac mozete koristiti kao kolevku. Laganim luljanjem ogradice krevetića, uspavljivaćete svoju bebu na jednostavan način. Laganim luljanjem ogradice krevetića, uspavljivaćete svoju bebu na jednostavan način. Fiksiranje kolevke se vrši lako, postavljanjem šrafova sa obe strane ogradice krevetića.

Kada se skine ogradica krevetića, krevetac 3 u 1 se koristi kao krevet sa komodom, za dete u uzrastu od 2 do 5 godina.

Svoju isplatljivost i praktičnost krevetac 3 u 1, dodatno potvrđuje u poslednjoj fazi korišćenja, kada se postavljanjem dušeka dimenzija 167 cm sa 67 cm, dobija krevet za dete. 

U sklopu krevetića je komodica, čiji vrh ima namenu pulta za presvlačenje bebe. Na površini pulta za presvlačenje se postavlja meka podloga za preslačenje bebe, da bi ugođaj bebi bio potpun. Komoda sadrzi fioke, cija dubina je 40 cm i idealne su za odlaganje svih onih stvarčica neophodnih za presvlačenje i negu bebe. U dnu krvetića, čitavom duzinom postavljaju se dve fioke, dimenzija 84 cm sa 45 cm, i u njima mozete odlagati garderobu, igračke, peškire za bebu... 

Krevetac za bebe 3u1 je mnogo više od običnog kreveca za bebu. On raste zajedno sa vašim detetom prateći sve njegove potrebe. Na taj način on štedi vaš novac, ali i vreme koje biste utrošili tražeći adekvatan ležaj u različitim uzrastima deteta. A i deca se lako vezuju za svoje stvari, pa će ovaj krevetac zavoleti i teško zameniti za drugi.

Krevetac je izrađen od kombinacije od masiva bukve, MDF (medijapana) oplemenjenog pravim furnirom i čvrste iverice oplemenjene pravim furnirom sa obe strane. Boje i materijal kreveca su potpuno bezbedni za bebe i njihovim eventualnim grizanjem kreveca neće imati posledice za bebe.

Dimenzije krevetica: dužina 172 cm x širina 72 cm x visina od poda do najviše tačke na ogradici 95 cm/visina ogradice 65 cm


Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!
Proizvođač/Zemlja porekla : BebiSnovi, Leskovac, R.Srbija

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti putem mejla prodaja@bebibebino.rs