Novo
Novo
Novo
Novo

Krevetac za bebe Bdesk

  • Šifra : K3/1 042 BDESK
33.990,00 RSD Ušteda : 1.990,00 RSD Cena : 32.000,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!

Krevetac za bebe 3u1 Bdesk - praktičan i atraktivan model kreveca za bebe, sa mogućnošću skidanja elemenata i adaptacije u veći dečji krevet.
Namenjen je bebama od rođenja do 10 godina starosti deteta.

Karakteristike:
Kolevka za bebe(sa mehanizmom ljuljanja od 0 do 6 meseci starosti deteta);
Krevetac za bebe (sa fiksiranjem ogradice za bočnu stranicu kreveca i komodicu dobija se krevetac namenjen deci od 6 meseci do starosti od 2 godine);
Dečji krevet – krevet sa skinutom ogradicom i postavljenom komodicom je namenjen deci od 2 do 5 godine starosti deteta;
Krevet za stariju decu – sa skidanjem ogradice i komodice dobija se krevet dimenzije 172 x 73 cm i namenjen je deci starosti od 5 do 10 godina.

Krevetac ima 2 položaja visine dušeka. Gornji položaj je prilagođen mami nakon porođaja, jer omogućava postavljanje bebe bez opterećivanja struka, dok drugi položaj pruža dovoljnu dubinu kreveca, kojim se obezbeđuje dovoljna zaštita za decu koja stoje u krevecu.

Krevetac u okviru svoje komodice ima od 2 do 3 fioke, što zavisi od modela i u donjem delu 2 dugačke fioke, što je dovoljno prostora za odlaganje bebinih stvarčica i lak pristup njima.

Na komodici je postavljen pult za presvlačenje bebe, gde je neophodno da se postavi meka podloga za bebe, čije se stranice presavijuju zarad nežnog i udobnog presvlačenja beba.

Krevetac je izrađen od kombinacije od masiva bukve, MDF (medijapana) oplemenjenog pravim furnirom i čvrste iverice oplemenjene pravim furnirom sa obe strane. Boje i materijal kreveca su potpuno bezbedni za bebe i njihovim eventualnim grizanjem kreveca neće imati posledice za bebe.

Dimenzije krevetića:
Spoljašnja dimenzija kreveca: 175 cm x 72 cm x 95 cm (dužina x širina x visina);

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!
Proizvođač/Zemlja porekla : BebiSnovi, Leskovac, R.Srbija

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti putem mejla prodaja@bebibebino.rs